Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Websites

Design - technische realisatie - webhosting - onderhoud - vindbaarheid

 

De Stofzuiger Specialist is een stofzuigerspeciaalzaak aan de Westerhaven in Groningen. Daarnaast hebben ze een webwinkel, die landelijke bekendheid geniet.

 

M2 Advies & Design denkt mee over de indeling van zowel de winkel als de webwinkel. Tevens hebben wij het logo ontworpen en verzorgen wij het drukwerk, zoals het briefpapier, enveloppen, folders en flyers, voor De Stofzuiger Specialist.

 

Samen met de opdrachtgever hebben wij over het imago en de indeling van de winkel in Groningen nagedacht. De winkel heeft een professionele uitstraling gekregen. Alle stofzuigers staan overzichtelijk in de winkel opgesteld.

 

De webwinkel is evenals de winkel gebruiksvriendelijk ingedeeld. Bezoekers zien direct wat Destofzuiger-specialist.nl te bieden heeft, zonder lang te hoeven zoeken. Tijdens het bouwen van de webwinkel is rekening met de richtlijnen van Google gehouden. Daarnaast is de website bij vergelijkingssites, zoals Vergelijk.nl, aangemeld.

 

M2 Advies & Design heeft de webwinkel in onderhoud en zorgt ervoor, dat het drukwerk volgens planning wordt aangeleverd.