Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Drukwerk

Vormgeving - Full color drukwerk - Pms drukwerk - Autobelettering - banners - etc...

M2 Advies & Design geeft vorm aan uw huisstijl! We ontwerpen uw logo, bedenken een pakkende flyer, verzorgen uw advertentie in gedrukte media zoals krant, magazine, etc. Ons drukwerk kunnen we leveren in vele oplages, van klein tot groot en daarnaast in full-color of een specifieke PMS kleurstelling. M2 Advies & Design werkt samen met een aantal specifiek geselecteerde drukkerijen en verspreiders om u als klant te voorzien van al uw zakelijk drukwerk, reclamematerialen of give-aways.

 

  • Visitekaarten
  • Briefpapier
  • Enveloppen
  • Flyers
  • Folders
  • Magazines
  • Brochures
  • Give aways (relatiegeschenken)

 

Al uw -goedkope- drukwerk onder één dak

Drukkerij-kwaliteit tegen printshop prijzen: dat vindt u bij M2 Idee.
Wij kunnen al het drukwerk dat u kunt bedenken leveren.  De beste kwaliteit visitekaartjes bijvoorbeeld, briefpapier of enveloppen. Uiteraard leveren wij ook drukwerk zoals flyers, menukaarten, cadeauverpakkingen, folders, kalenders, kaarten, agenda’s, onderzetters, brochures, tickets, placemats, kranten, stickers, notitieblokken en posters in de afmetingen en aantallen die u wenst, tegen de beste prijzen.

Goedkoop ander drukwerk

Wij kunnen alles voor u ontwerpen, ontwikkelen en drukken. Ons drukwerk beperkt zich ook niet tot papier. Wij bedrukken namelijk ook t-shirts, vlaggen, pennen, keycords, banieren, spandoeken en tassen. Al ons drukwerk wordt geleverd in een perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij geven u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden die bij uw ideeën aansluiten.

Kwaliteitsdrukwerk tegen scherpe tarieven

Kwaliteit staat bij ons drukwerk voorop. Het is bekend dat er op internet een aantal drukkerijen actief zijn die tegen zeer lage prijzen drukwerk leveren. Het geleverde product is kwalitatief meestal beneden peil en voldoet niet aan de verwachtingen van de klant. Dit willen wij koste wat kost voorkomen. Bij ons krijgt u waar voor uw geld. De prijzen van onze producten zijn concurrerend met de internetprijzen of de copyshops, dus u krijgt uw drukwerk geleverd in uitstekend kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Korte levertijden van uw drukwerk

De levertijd is afhankelijk van het soort drukwerk dat u bij ons besteld. Deze lopen uiteen van drie tot zeven werkdagen. Het meeste drukwerk kan standaard binnen vijf werkdagen aan u geleverd worden. Bij M2 Idee hoeft u niet weken te wachten op uw drukwerk en profiteert u bovendien van de gratis levering van uw bestelling. Al onze producten worden zonder extra verzendkosten naar één adres in Nederland verzonden.

Deadline? Geen probleem!

Wanneer u uw drukwerk snel bij u bezorgd wilt hebben is dat voor ons geen probleem. Bent u bijvoorbeeld vergeten om flyers of visitekaartjes te bestellen of heeft u een spoedklus? Wij kunnen vele producten binnen één werkdag leveren. Wilt u dat uw drukwerk op een bepaalde dag geleverd wordt?  Bij ons kan dat, want tegen een kleine meerprijs leveren wij uw drukwerk op de door u gewenste datum. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en heeft u de zekerheid dat uw drukwerk er is wanneer u het nodig heeft.

Opmaak en verwerking

De meeste ondernemers weten precies wat ze willen zeggen in hun folder of flyer, maar vaak ontbreekt de kennis om dit grafisch vorm te geven. Onze professionele  ontwerp- en designafdeling biedt dan uitkomst.  Wanneer u uw huisstijl in uw drukwerk wilt terug zien kan dit verwerkt worden in het ontwerp. Indien u andere wensen heeft met betrekking tot de vormgeving wordt dit altijd meegenomen in het uiteindelijke design. Voor een scherp tarief vanaf € 49,- wordt uw idee omgezet naar een pakkend en grafisch verantwoord drukwerk. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden en een prijsopgave.