Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Websites

Design - technische realisatie - webhosting - onderhoud - vindbaarheid

 

Hendriks & De Jonge is al sinds 1959 een erkend interieurbouwbedrijf voor zowel bedrijven als voor zorg- en overheidsinstellingen en particulieren. In samenwerking met interieurarchitecten vervaardigen Hendriks & De Jonge interieur zoals de opdrachtgever het wenst. Of u nu een inloopkast, een keuken of een balie wilt laten bouwen, u bent van kwaliteit verzekerd.

 

M2 Advies & Design is gevraagd mee te denken over en mee te schrijven van de gehele marketingstrategie van Hendriks & De Jonge. Er moest een nieuwe website worden gebouwd, de media-uitingen dienden te worden gerestyled en de automatisering moest worden aangepast. Er is veel overleg geweest om alles in goede banen te leiden. Daar waar nodig hebben wij advies gegeven en oplossingen bedacht.

 

De website heeft een grote metamorfose ondergaan. De richtlijnen van Google zijn daarbij als uitgangspunt genomen. Tevens is er gelet op de gebruiksvriendelijkheid van de website voor de bezoekers.

 

Zowel het onderhoud van de website als het verzorgen van het drukwerk, zoals de enveloppen, het briefpapier, de visitekaartjes en de verhuisberichten, is bij M2 Advies & Design ondergebracht.