Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

ICT beheer

Server/desktop oplossingen - Installate van software/hardware - Probleemoplossing - Backup oplossingen

M2 Advies & Design verzorgt al jaren al uw wensen op het gebied van ICT! Van het aanleggen van complete server/werkstation oplossingen tot het verhelpen van storingen aan uw hardware en/of software. Dankzij jarenlange ervaringen met diverse software systemen als MS Dos, MS Windows (3.1, 95, XP, ME, Vista, 7, 8, 10) zorgen wij dat u verder kunt als één van uw computers het even begeeft. En dit alles tegen scherpe en marktconforme prijzen.
Ok na de reguliere openingstijden zullen wij uw probleem oplossen en hiervoor geen absurde prijzen rekenen. Wij ontzorgen en denken met u mee!

 

  • Levering hardware
  • Levering software
  • Anti-virus installatie
  • Onderhoud
  • Server installatie/ onderhoud
  • Software installatie
  • Software uograden
  • Backup systemen

 

Problemen zijn er om opgelost te worden: Het liefst zo snel als mogelijk!

Automatisering is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Daarom is het belangrijk dat alle computersystemen met de daarop geinstalleerde software op een juiste manier werken. Het is echter een utopie om te denken dat een systeem dat prima werkt dit ook altijd en eeuwig zal blijven doen. Helaas treden er zo nu en dan wel eens storingen op die, hoe vervelend ook, altijd op het verkeerde moment plaats vinden. Het is altijd net als u iets belangrijks te doen heeft of dat er veel werk verzet moet worden. Dan is het belangrijk dat u een partner heeft die u bijstaat op dit soort momenten. Wij bieden een 24/7 support voor de meest voorkomende storingen.

Levering van hardware

M2 Advies & Design levert hardware van een simpel toetsenbord tot serveromgevingen met een veelvoud aan werkstations. Niets is ons te gek. En dit alles tegen scherpe, marktconforme prijzen. Wij adviseren u bij uw keuze voor hardware. Deze keuze wordt gedaan aan de hand van uw wensen en behoefte en onze jarenlange ervaring op het gebied van automatisering. Hiermee zorgen we ervoor dat u niet investeert in overcapaciteit die u nooit zult gebruiken, maar investeert u in een gebalanceerd ICT-omgeving met het juiste toekomstperspectief!

Levering van software

M2 Advies & Design kan u ook voorzien van de nodige software, zoals: besturingssystemen van Microsoft (windows 7, windows 8, windows 10) of pakketten als MS Office, Boekhoudsoftware en Anti-Virussoftware.
We leveren niet alleen, we installeren aan de hand van uw wensen ook al deze software op de door u aangewezen plek en op het door u gewenste tijdstip. We begrijpen als geen ander dat de dagelijkse werkzaamheden moeten doorgaan en deze werkzaamheden zo minimaal mogelijk verstoort mogen worden door bijvoorbeeld een installatie van nieuwe software.

Opzetten van een Backup-plan

Het veilig stellen van al uw bedrijfsgegevens is misschien wel het belangrijkste aspect binnen uw automatisering. Toch is het vaak een ondergeschoven kind in de praktijk. M2 Advies & Design kan u helpen bij het opzetten van een gedegen periodieke backup. Zowel inpandig als op een externe locatie. Wij werken hierbij met gerenomeerde partners en bedrijfszekere apparatuur. En om de investering hoeft u het niet te laten want die is vaak lager dan u zou verwachten!