Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Uw partner voor:

Webdesign - Vormgeving - Marketingadvies - Drukwerk - ICT beheer

M2 Advies & Design sinds 2008

M2 Advies & Design is ontstaan na een opbouw van jarenlange ervaring op het gebied van marketing en de daarbij behorende DTP werkzaamheden bij diverse werkgevers. Eind 2008 werd het dan eindelijk tijd om de stoute schoenen aan te trekken en een eigen bedrijf op te richten. Nu al weer bijna 4 jaar geleden!

Ontwerp van A tot Z

DTP staat voor Desktop Publishing, wat in normaal Nederlands neerkomt op grafisch ontwerpen. Maar dit dan wel in de breedste zin van het woord. U kunt hierbij denken aan visitekaart ontwerp, logo ontwerp, maar natuurlijk ook website ontwerp. Het is dus op vele gebieden toepasbaar. U kunt het zo gek niet opnoemen of wij kunnen wel iets voor u betekenen.

Altijd een passende oplossing

Nu zijn er natuurlijk genoeg grafische ontwerpers, variërend van grote bedrijven tot piepkleine bedrijven en dit in allerlei prijscategorieën. Wij proberen het onderscheid te maken in eenvoud. Wij luisteren naar de klant en komen daarna vaak met een passende oplossing zonder daarbij allerlei zaken uit het oog te verliezen!

Keep it Simple!

Onze slogan is ook: Keep it Simple! Veel ondernemers weten eigenlijk al heel goed te benoemen wat ze willen. Het ontbreekt ze echter aan de juiste kennis of middelen om een en ander om te zetten in een mooi of functioneel ontwerp. Dat is waar M2 Advies & Design het overneemt van de klant. Door goed te luisteren en een beeld te vormen kunnen wij ervoor zorgen dat de vertaalslag naar het uiteindelijke product ontstaat.

Voor het MKB

M2 Advies & Design richt zich ook voornamelijk op het MKB. Onze ervaringen zijn dat deze doelgroep niet zit te wachten op allerlei dure en exotische oplossingen. Wat het moet kosten moet het kosten, maar daarbij moet een gezond portie boeren verstand zeker overeind blijven. Dit is ook precies de manier waarop M2 Advies & Design werkt.

Mocht u interesse hebben in een verhelderende blik op marketing en grafisch ontwerp, neemt u dan zeker contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Wij wensen u veel plezier bij uw bezoek aan onze website!