Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Websites

Design - technische realisatie - webhosting - onderhoud - vindbaarheid

 

Tirolreizen.nl is een online reisbureau dat in het organiseren van reizen naar muziekevenementen in het Oostenrijkse Tirol is gespecialiseerd. Per jaar reizen er tussen de 20 en 25 bussen met liefhebbers van Schlager af naar Tirol.

 

Tirolreizen.nl is een goed bezochte website. Om zijn bezoekers en klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is M2 Advies & Design benaderd. De directie van Tirolreizen.nl heeft ons gevraagd de website overzichtelijker voor klanten te maken. Alle aangeboden reizen naar Tirol moeten duidelijk op de website worden gepresenteerd.

 

M2 Advies & Design heeft de website in een geheel nieuw jasje gestoken. De website heeft een frisse, nieuwe ‘look’ met herschreven teksten. Hierbij is rekening gehouden met de richtlijnen van Google.

 

Naast een frisse en overzichtelijke website heeft M2 Advies & Design tevens een boekingssysteem geïmplementeerd. Op de oude website van Tirolreizen.nl konden mensen niet online een reis boeken. Met het boekingssysteem is een arrangement naar één van de muziekevenementen in Tirol in een paar minuten geboekt. Klanten kunnen direct zien welke data en hoeveel plaatsen nog beschikbaar zijn.

 

M2 Advies & Design onderhoudt de website en denkt met de directie van Tirolreizen.nl mee hoe de website zichtbaar op de markt kan worden gezet. Behalve het ‘up to date’ houden van de website ontwerpen wij het promotiemateriaal, zoals folders en flyers.